Pazar, Nisan 05, 2015

HAPPY EASTER!





Baharın gelişi, yeniden doğuş, diriliş... Kimisi Nevruz demiş adına, yeni başlangıçlara atlamak için kocaman ateşler yakıp üstünden geçmiş, kimisi Paskalya demiş, bahar rengarenk gelsin diye yumurtaları renklere bulamış. İnsan hangi coğrafya, kültür veya dinde doğarsa doğsun hep yeni olanı umutla karşılamak için bu bayramlar, şenlikler... Kutlu olsun, güzel başlangıçlara vesile olsun.








Have a blessed and happy Easter! Sending my warm wishes, freshness, visual delight, happiness and joy to you for the renewal of spring...

10 yorum:

  1. İlk IGde gördüm, dedim yine uzaklardan bir food styling... Sonra benim kızkardeşin paylaşımıymış dedim. Yok o öyle hazır, başkasının fotoğrafını paylaşmaz dedim. Aaa ben o tabağı, dürbünü tanıyorum dedim. Dedim de dedim...Yani sözün kısası çok beğendim bu fotoğrafları, herşeyiyle... Ben yola çıktım, kim yiyecek yumurtaları diye boyamadım. Sen de iş yoğunluğundan boyayamadın... Böyle daha güzel poz vermişler ama ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehe "kardeşe övgü" adlı eserle gelmişsin. Mutlu oldum :)

      Sil
  2. Hepimize güzellikler getirsin bahar, bende bekliyorum merak ile o güzellikleri. Doğallığını severim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seni ve senin elinden çıkan güzellikleri severim :)

      Sil
  3. nede güzel söylemişsin.. yeni başlangıçlara güzel şeylere vesile olsun bahar büyük amin..
    az ve öz bu iki kareye de bayıldım..,
    zevkine sağlık Monica:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sebuşcum, çok teşekkürler. Zamansızlıktan "az" kare ama "öz" bulunduysa ne mutlu bana :)

      Sil
  4. Bu dünyada güzel olan, iyi olan ne varsa, ortak paylaşılsın. Hiç bir ayrım yapılmadan, yeni yılın gelişi, baharın gelişi, kışın gidişi, yaza merhaba, çiçek açtı, kuş uçtu, çocuk yürüdü, baba işten eve geldi, anne kek pişirdi. Herşey birer kutlama, ama fark edene.Harikasın sen monica, bana neşe veriyorsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emelcim, canım, bu yazdıklarını en iyi sen bilirsin çünkü sen hep şenlikle karşılıyorsun bu hayatı. Evine misafir ettiğin çiçek, Alp'e pişirdiğin kek senin için adeta birer bayram sabahı. Senin de hayattaki duruşun, hayata bakış şeklin bize neşe veriyor.

      Sil
  5. Wonderful egg's design!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil
  6. Çok hoş kareler. Özgün fotoğrafların paylaşımı çok daha hoş:) Begonvilli Ev'den sevgiler, selamlar..

    YanıtlaSil