Salı, Aralık 30, 2014

MUTLU YILLAR! / HAPPY NEW YEARS!





Mesaim devam ederken, 2015'e neredeyse 24 saat kala yayınlayabiliyorum bu postu. Kar kıyamet, uzun mesailer, sadece akşamları görebildiğim bir evcağız ve gün ışıksız, grenli fotoğraflar demeden yeni yıl havasından eksik kalmasın şu zavallı blogum :) 

Hepinize yaşamdan istekleriniz her ne ise onlarla dolu dolu geçecek yeni bir yıl diliyorum. 2015 yeni başlangıçların, değişimin ve dönüşümün yılı olur umarım. Ben kendime daha çok vakit, daha çok huzur diliyorum. Blog da daha çok post istiyormuş. Uymaya çalışacağız bakalım...






New Years marks a new beginning. My favorite new year quote, from T.S. Eliot, Four Quartets:
"For last year's words belong to last year's language
And next year's words await another voice."

These words remind me the mystic poet Mevlana Jalal-ud-Din Rumi. Beginnings are full of change and hope. New people to meet, new adventures to enjoy and new memories to create.

Wish you the Happest New Year ever!!!

















19 yorum:

  1. Mutlu gelsin 2015 hem ülkemize hemde bize..
    iyi yıllar mutlu yarınlarınız olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hepimiz için Sebuş, çok teşekkürler.

      Sil
  2. senin için tüm kalbimle diliyorum;
    ''kendin için daha çok zamanın olacağı bir yıl olsun''

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl mutlu oldum bu yürekten dileğine :) Senin için de hiç olmadığı kadar iyi geçsin bu yıl, sevgiler...

      Sil
  3. Tüm olumsuzlukları geride bıraktığımız bir yıl olsun mutlu yıllar diliyorum birde daha çok post :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet herkes için tüm olumsuzluklar geride kalsın, geleceğe bakalım artık. Sana da sevdiklerinle mutlu, huzurlu yıllar Meltemcim.

      Sil
  4. Gönlünüze göre bir yıl geçirmenizi diler sevgilerimi iletirim.

    YanıtlaSil
  5. I love the little banner you made. One of our New Year's wishes is to be visiting Istanbul. Our son is engaged to be married in July to a lovely girl of Turkish origin. Her parents still keep an apartment in Istanbul although they live in California. Our son tells us we will love Istanbul and then we all need to go to Bodrum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you Carol! And your son is right, you'll love İstanbul and also Bodrum as a beach lover :) Warmly...

      Sil
  6. Bu postu görür-görmez başımdan aşağı, kaynar sular döküldü. :(
    Nasıl görmemişim, şaşıp kaldım. Sonra kızdım kendime, insan arada bir girer bakar diye. Girip baktım ki, ne göreyim. Miss gibi bir yeni yıl postu, birbirinden güzel dilekler ve süsler.
    Işık sorunsalı bende de var, hem profesyonel çekim yapamıyorum bir de ışık olmayınca, fotoğraflar kötü çıkıyor. Ama ben seninkilere bayıldım. Aslında bakarsan, bende alıştım biraz gece fotoğraflamaya, eskisi kadar zor gelmiyor. Onun dilinden oda benim dilimden anlamaya başladı galiba.
    Seninde yılın eskisinden daha güzel, daha huzurlu ve sağlıklı olsun! Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ersincim, hoşgeldin sefa geldin... Yazmazsam böyle olur işte. Nasılsa yeni post yok diye uğranmaz bu kurak mecralara tabi. Hele de IG, blogland diyarları yaratıcılıktan enerjiden yıkılırken :) Yukarıdaki dilekleri halen diliyorum, bende bir değişiklik yok henüz, son post tarihine de bakılacak olursa... Senin gece fotoğrafların benimkilerden iyi bu arada, bunu da kabul edelim :)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. Emelcim, bence sen hissiyatı çok kuvvetli bir kadınsın. Ruhun, gördüğün açı ve bize gösterdiklerin o yüzden güzel. Duyargaların evrene tamamen açık. Tam yazılması gereken bir zamanda gelen bir "özledim" yorumu. Baktım, Emelmiş. Şaşırtmadı beni. Üzgün olmanın rutinleştiği, karanlık ve yorgun günlerimde bana doğru uzatılan bir el... iyi ki varsın.

      Sil